Başkan yardımcısı Burak Livan, birlikte görev yaptığı Belediye Başkan Yardımcısı Eda Büyükdemirci ile evlenme kararı aldıklarını ve bu özel durumun, belediyedeki görevini sürdürmesinde etik bir sorun yaratmaması için görevinden ayrılma kararı aldığını belirtti.

Ortak Yol Arkadaşlığı, Yeni Bir Hayatın Başlangıcı

Burak Livan, CHP çatısı altında birlikte çalıştığı Eda Büyükdemirci ile dostluklarının güçlü bir bağa dönüştüğünü belirtti.

“Halkın derdiyle dertlenmiş, adalet ve eşitlik için omuz omuza çalışmış iki yol arkadaşı olarak, bu bağı ömür boyu sürecek bir evliliğe dönüştürme kararı aldık” ifadelerini kullandı.

Image-26

Etik Değerler ve Sorumluluk Bilinci

Livan, bu önemli kararın belediyedeki görevine ve temsil ettikleri siyasi anlayışa zarar vermemesi için büyük bir açıklık ve samimiyetle görevinden ayrıldığını duyurdu.

“Bizler, sadece memleketimizi sevmekle kalmayıp, hakça, eşit ve vicdanlı bir yönetim anlayışını benimseyen bir partinin mensuplarıyız. Bu değerler rehberliğinde, görevden ayrıldıktan sonra da halk için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Burak Livan’ın bu kararı, Kastamonu kamuoyunda samimiyetle karşılanırken, yeni hayatında kendisine başarılar dileniyor. Belediye başkan yardımcılığı görevinden ayrılması sonrası nasıl bir yol izleyeceği ise merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi