Kastamonu-Çankırı kara yolunda bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli mevkiinde seyir halindeki TIR’ın dorsesi devrildi. Kazada yaralanan olmazken, dorsede bulunan tuğlalar yola saçıldı.

TIR’ın dorsesi kupadan ayrıldı

Kaza, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan tuğla yüklü TIR’ın kupa kısmından dorse henüz belirlenemeyen bir nedenle ayrıldı.

Kupadan ayrılan dorse yol üzerinde devrilirken, dorsede taşınan çok sayıda tuğla da yola savruldu.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nde Tir Kazası Tuğlalar Yola Saçıldı

Tuğlalar yola saçıldı

Kaza nedeniyle karayolunda kısa süreli ulaşım sorunu yaşandı. Devrilen dorse ve yola saçılan tuğlalar nedeniyle ekipler bölgede güvenlik önlemi aldı.

Kazada TIR sürücüsü ve çevrede bulunan vatandaşlar açısından herhangi bir yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

Devrilen dorsenin kaldırılması ve yola saçılan tuğlaların temizlenmesinin ardından ulaşımın yeniden normale dönmesi için çalışma başlatıldı.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: Grkn Ylmz