Çorum’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir anne hayatını kaybetti, iki çocuğu ise yaralandı.
Kaza, Çorum-Samsun kara yolunun Sıklık mevkisinde meydana geldi. Ebru C. yönetimindeki 19 KE 059 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Ferhat Z. idaresindeki 19 AFP 378 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ebru C.’nin kullandığı araç devrildi.
Anne kurtarılamadı
Kazada 33 yaşındaki Ebru C. ile araçta bulunan 6 yaşındaki E.A.C. ve 5 yaşındaki D.C. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ağır yaralanan Ebru C., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan iki çocuğun ise tedavi altına alındığı öğrenildi.





