Samsun’un Bafra ilçesinde gece saatlerinde yaşanan kavga, mahallede kısa süreli paniğe neden oldu. Gazipaşa Mahallesi Türkocağı Caddesi’nde aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi yaralanırken, polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü
Edinilen bilgilere göre, dün gece meydana gelen olayda iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa süre içinde kontrolden çıktı. Kavga sırasında U.C. ile F.A., sırt bölgelerine aldıkları bıçak ve şiş darbeleriyle yaralandı. Y.Ö.’nün ise darp sonucu yaralandığı öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Bafra Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise olayın ardından kaçtığı belirlenen A.K. ve A.Ç.Ü.’yü yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan takip sonucu iki şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Bafra’da yaşanan kavga ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.





