23'üncü Dönem Kastamonu Milletvekili ve Taşköprü eski Belediye Başkanı Hasan Altan, Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ı makamında ziyaret etti. 26 Mart Perşembe günü gerçekleşen ziyaret, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşirken sağlık hizmetleri ve bölgedeki çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Sağlık Hizmetleri Üzerine Görüş Alışverişi
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette, Hasan Altan ile İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz bir süre sohbet ederek kentte yürütülen sağlık hizmetleri ve sağlık yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretin sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştiği öğrenilirken, tarafların Kastamonu’nun sağlık alanındaki gelişimi üzerine fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi.
İl Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz’dan Teşekkür
Ziyaretin ardından Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, nazik ziyaretlerinden dolayı Hasan Altan’a teşekkür etti. Yavuzyılmaz, Kastamonu’ya hizmet etmiş önemli isimlerden biri olan Altan’ın gerçekleştirdiği ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirterek iyi dilek ve temennileri için teşekkürlerini iletti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin sonunda karşılıklı iyi dilekler paylaşıldı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.





