Kastamonu’nun Hanönü ilçesine bağlı Yeniboyundurcak Köyü’nde, merhum Kıbrıs Gazisi Şükrü Kızıl’ın ruhu için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Vefa ve dua atmosferinde gerçekleşen programa, Hanönü Dernekleri Federasyonu da katılım sağladı.

Merhum gazinin hatırasını yaşatmak ve ailesinin yanında olmak amacıyla düzenlenen programda dualar edildi, Şükrü Kızıl rahmetle anıldı.

Hanönü’de Kıbrıs Gazisi Şükrü Kızıl Için Mevlid Okundu (6)

Programa çok sayıda isim katıldı

Yeniboyundurcak Köyü’nde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına CHP Hanönü İlçe Başkanı Hasan Özcan, Hanönü Dernekleri Federasyonu Başkanı Ertan Çoban, Yeniboyundurcak Dernek Başkan Yardımcısı Recep Altınkaya, Bölükyazı Derneği önceki dönem Başkanı Coşkun Danacı ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri katıldı.

Hanönü’de Kıbrıs Gazisi Şükrü Kızıl Için Mevlid Okundu (4)

Hanönü Dernekleri Federasyonu Başkanı Ertan Çoban, programın ardından yaptığı açıklamada merhum Kıbrıs Gazisi Şükrü Kızıl’ı rahmetle andı. Çoban, okunan duaların ve Mevlid-i Şerif’in merhum gazinin ruhuna hediye olmasını dileyerek, ailesine ve yakınlarına bir kez daha sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.

Hanönü’de Kıbrıs Gazisi Şükrü Kızıl Için Mevlid Okundu (3)

Çoban açıklamasında, “Rabbim tüm şehitlerimize ve gazilerimize rahmet eylesin.” ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen program, Hanönü’nde gazilere duyulan vefanın ve manevi bağlılığın güzel bir örneği olarak anlam kazandı.

Hanönü’de Kıbrıs Gazisi Şükrü Kızıl Için Mevlid Okundu (1)

Hanönü’de Kıbrıs Gazisi Şükrü Kızıl Için Mevlid Okundu (7)

Kaynak: Haber Merkezi