Hanönü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yaz Kur’an Kursları kapanış etkinliğinde, kursiyer öğrenciler sahneye çıkarak ilahiler seslendirdi ve Kur’an-ı Kerim tilavetleri okudu. Dinleyiciler, gençlerin sergilediği performansları büyük bir beğeniyle takip etti.
229 Öğrenciden Büyük Başarı
İlçe Müftüsü Ekrem Yıldızhan, “Gel bu yaz Kur’an’ı gönlüne yaz” sloganıyla yürütülen kurslarda toplam 229 öğrencinin Kur’an-ı Kerim öğrenme imkânı bulduğunu belirtti. Yıldızhan, öğrencilerin gösterdiği azimden memnun olduklarını ifade ederek, kursların önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde devam edeceğini söyledi.
Hediyelerle Teşekkür
Kapanış programı sonunda kursa katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Törene Hanönü Kaymakamı Emre Oktay, Belediye Başkanı Metin Yamalı, din görevlileri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılarak öğrencilerin sevincini paylaştı.