Hanönü Belediyesi, Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren Acacia Maden İşletmeleri tarafından sosyal faaliyetlerde kullanılmak üzere hibe edilen transit araç için düzenlenen programı kamuoyuyla paylaştı. Araç teslimi dolayısıyla öğle namazının ardından kurban kesimi gerçekleştirildi.

Hanönü Belediyesi Filosuna Yeni Araç Hibe Için Kurban Kesildi 52

Protokol Ve Vatandaşlar Programa Katıldı

Düzenlenen programa Hanönü Kaymakamı Emre Oktay, Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, İlçe Müftüsü Ekrem Yıldızhan, MHP İlçe Başkanı Erhan Asar, İl Genel Meclisi Üyesi Arif Uçar, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Hanönü Belediyesi Filosuna Yeni Araç Hibe Için Kurban Kesildi 48

“Hizmet Hanönü İçin Devam Edecek”

Programda konuşan Belediye Başkanı Metin Yamalı, ilçeye kazandırılan her hizmetin Hanönü için büyük önem taşıdığını vurguladı. Başkan Yamalı, belediye olarak çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek, “Hizmet Hanönü için daima devam edecek. Söz verdiğimiz gibi çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hanönü Belediyesi Filosuna Yeni Araç Hibe Için Kurban Kesildi 47

Araç Sosyal Faaliyetlerde Kullanılacak

Acacia Maden İşletmeleri tarafından belediyeye hibe edilen transit aracın, Hanönü genelinde sosyal faaliyetlerde ve belediye hizmetlerinde kullanılacağı belirtildi. Program, yapılan duaların ardından sona erdi.

Hanönü Belediyesi Filosuna Yeni Araç Hibe Için Kurban Kesildi 46Hanönü Belediyesi Filosuna Yeni Araç Hibe Için Kurban Kesildi 44Hanönü Belediyesi Filosuna Yeni Araç Hibe Için Kurban Kesildi 43Hanönü Belediyesi Filosuna Yeni Araç Hibe Için Kurban Kesildi 2Hanönü Belediyesi Filosuna Yeni Araç Hibe Için Kurban Kesildi 88

Kaynak: Hanönü Belediyesi