19. Kastamonu Tanıtım Günleri, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde yoğun bir ilgiyle devam ediyor. Etkinlik kapsamında Kastamonu’nun Hanönü ilçesi de ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Yamalı 'Her Ilçemizin Ayrı Bir Hikayesi, Ayrı Bir Güzelliği Var' 7

Ziyaretçilerden Yoğun İlgi

Kastamonu’nun kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtıldığı etkinliklerde renkli görüntüler yaşanıyor. Hanönü Kadın Girişimi Kooperatifi’nin hazırladığı stantlar ve yöresel sunumlar, katılımcılara unutulmaz deneyimler yaşatıyor.

Belediye Başkanı Yamalı 'Her Ilçemizin Ayrı Bir Hikayesi, Ayrı Bir Güzelliği Var' 10

Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı’dan Açıklama

Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Kastamonu’nun tanıtımı için bu organizasyonun önemine dikkat çekti. Yamalı, şunları söyledi:

“Kastamonu, tarihiyle, kültürüyle ve doğasıyla ülkemizin en kıymetli şehirlerinden biri. Tanıtım günlerinde hemşehrilerimizin bir araya gelmesi, yöremizin değerlerini paylaşması bizleri son derece mutlu ediyor. Her ilçemizin ayrı bir hikayesi, ayrı bir güzelliği var. Bu etkinliklerle bu zenginlikleri Türkiye’nin dört bir yanına tanıtıyoruz.”

Belediye Başkanı Yamalı 'Her Ilçemizin Ayrı Bir Hikayesi, Ayrı Bir Güzelliği Var' 8

Kastamonu’nun Zenginlikleri Tanıtılıyor

Tanıtım günleri, Kastamonu’nun tarihi, kültürel ve doğal değerlerini hemşehrilerle buluşturmanın yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilere de sunmayı hedefliyor. Hanönü ilçesinin yöresel ürünleri etkinliğin en dikkat çeken noktaları arasında yer alıyor.

Belediye Başkanı Yamalı 'Her Ilçemizin Ayrı Bir Hikayesi, Ayrı Bir Güzelliği Var' 4Belediye Başkanı Yamalı 'Her Ilçemizin Ayrı Bir Hikayesi, Ayrı Bir Güzelliği Var' 3Belediye Başkanı Yamalı 'Her Ilçemizin Ayrı Bir Hikayesi, Ayrı Bir Güzelliği Var' 2Belediye Başkanı Yamalı 'Her Ilçemizin Ayrı Bir Hikayesi, Ayrı Bir Güzelliği Var' 1Belediye Başkanı Yamalı 'Her Ilçemizin Ayrı Bir Hikayesi, Ayrı Bir Güzelliği Var'Belediye Başkanı Yamalı 'Her Ilçemizin Ayrı Bir Hikayesi, Ayrı Bir Güzelliği Var' 22

Kaynak: Hanönü Belediyesi