Tasavvuf dünyasının önde gelen isimlerinden Gavsı Nizam Muhammed Mübarek El-Hüseyinî Hazretleri, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde özel ziyaret programı kapsamında halkla buluşacak. Tosya Semerkand Vakfı ve Tosya Beşir Derneği öncülüğünde düzenlenecek program, ilgiyle bekleniyor.
Ziyaret Programı ve Saatleri
El-Hüseyinî Hazretleri, Cuma günü öğle namazının ardından 13.30 – 14.30 saatleri arasında Tosya’da olacak. Ziyaret, Pazartesi günü yeniden öğle namazıyla başlayarak 14.30’a kadar devam edecek. Program Dilküşa Mahallesi, Bülbül Deresi Sokak No: 9/A, Yurtiçi Kargo üstünde yer alan Tosya Semerkand Vakfı Temsilciliği’nde gerçekleştirilecek.
Bayanlara Özel Alan ve Yoğun İlgi Bekleniyor
Temsilcilik yetkilileri, bayanlar için ayrı bir alan oluşturulduğunu belirtti. Ziyaret programının Tosya’daki vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanması ve manevi bir atmosferin oluşması bekleniyor. Tasavvufun önemli isimlerinden biri olan El-Hüseyinî Hazretleri’nin bu ziyareti, ilçede manevi bir yoğunluk yaratacak.