Taşköprü’de bugün bir vefat haberi daha yürekleri burktu. Akseki Köyü’nden Feride Çelik’in hayatını kaybettiği öğrenildi. İlçede ve köyde “iyi günde kötü günde” birbirine omuz veren insanların çok olduğu bilinir, bu yüzden böyle haberler kısa sürede duyulur, acı da birlikte paylaşılır. Feride Çelik’in vefatı, ailesi başta olmak üzere yakın çevresi ve kendisini tanıyan herkes için derin bir üzüntüye neden oldu.
Merhume Feride Çelik, Sümerbank Kendir Fabrikası’ndan emekli Mehmet Ali Çelik’in eşi olarak biliniyordu. Aynı zamanda Taşköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Kenan Çelik, Oktay Çelik ve Sadiye Kurt’un anneleri, Ekrem Kurt’un da kayınvalidesiydi. Yakınları, Feride Çelik’in aile bağlarına önem veren, sakinliği ve mütevazı duruşuyla hatırlanacağını ifade ediyor.
Cenaze programı Taş Camii’nde
Aile tarafından paylaşılan bilgilere göre merhumenin cenazesi bugün saat 15.00’te Taşköprü Devlet Hastanesi’nden alınacak. Ardından Taş Camii’ne getirilecek ve ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının sonrası Kurban Tepe Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Cenaze namazı öncesinde cami çevresinde kalabalık oluşabileceği için, katılacak vatandaşların ulaşım ve zaman planını buna göre yapması bekleniyor.
Taşköprü’de vefat haberleri sadece bir duyuru değildir, aynı zamanda bir vefa çağrısıdır. Sevenleri Feride Çelik için dualarını eksik etmezken, aileye de taziye mesajları iletiliyor. Böyle anlarda herkesin dili aynı cümleye varıyor, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Merhume Feride Çelik’e Allah’tan rahmet, başta Çelik ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.





