Samsun’un Tekkeköy ilçesinde Samsun Ordu kara yolunda meydana gelen zincirleme kaza, trafiği bir süre aksattı. Kirazlık mevkisinde yaşanan kazada 8 otomobil birbirine girdi, araçlarda bulunan 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri ile 112 Acil Servis yönlendirildi. Ekipler, hem yaralılara müdahale etti hem de yol güvenliğini sağlayıp trafik akışını kontrollü şekilde yönetti.

Kazaya karışan araçların plakaları şöyle sıralandı: H.S. idaresindeki 55 AJL 162, Y.K. yönetimindeki 55 ACS 987, C.Ç. kontrolündeki 06 FK 2475, İ.G’nin kullandığı 55 ASZ 53, Ö.Y. yönetimindeki 55 ADY 455, S.C. idaresindeki 05 AAF 093, C.Ş. kontrolündeki 55 KB 753 ile B.A’nın kullandığı 55 ARH 889. Çarpışmaların art arda yaşanmasıyla bölgede kısa sürede yoğunluk oluştu, sürücüler bir süre trafikte beklemek zorunda kaldı.

Feci Zincirleme Kaza 8 Araç Birbirine Girdi, 2 Yaralı (1)

Yaralılar hastaneye kaldırıldı, trafik yeniden normale döndü

Kaza sırasında araçlarda bulunan B.G. ve K.G. yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Samsun istikametinde bir süre ulaşıma kapanan yol, Karayolları ekiplerinin temizlik ve güvenlik çalışmalarını tamamlamasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı