Çorum’un Alaca ilçesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Günhan Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir ağıl tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Ağıldan Yükselen Dumanlar İhbar Edildi

Edinilen bilgilere göre, Fikret Deve’ye ait yaklaşık 150 metrekarelik ağılda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ağıldan yükselen yoğun dumanları fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Feci Yangında Ağıl Ve Saman Balyaları Küle Döndü 4

İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

İhbar üzerine olay yerine Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri ile polis sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü.

150 Saman Balyası Zarar Gördü

Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yaklaşık 150 saman balyası ile birlikte 150 metrekarelik ağıl tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Maddi hasarın büyük olduğu öğrenildi.

Feci Yangında Ağıl Ve Saman Balyaları Küle Döndü 88888888

Yangınla İlgili İnceleme Başlatıldı

Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı