Sinop’un Boyabat ilçesinde 14 yaşındaki Beren Ç., sabah saatlerinde yaşanan üzücü bir olay sonucu yaşamını yitirdi. Olay, ilçede derin bir üzüntüye yol açtı.
Olayın Detayları
Edinilen bilgilere göre, Boyabat’ın Yeni Mahalle’sinde ikamet eden Beren Ç., sabah erken saatlerde evden çıkarken kendini evin çıkışında bulunan doğalgaz borusuna astı. Genç kızın annesine ait bir şal veya benzeri bir eşyayı kullandığı öğrenildi.
Ailenin Müdahalesi ve Sağlık Ekiplerinin Çabası
Olayı fark eden aile, küçük kızı bulunduğu yerden alarak apartman girişine indirdi. Ancak yapılan ilk kontrolde Beren’in yaşam belirtisi olmadığı tespit edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen genç kız hayatını kaybetti.
Emniyet ve Adli Süreç
Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde ve çevrede detaylı inceleme yaptı. Beren’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Mahalle ve Okul Camiasında Büyük Üzüntü
Genç kızın okulundaki başarısıyla tanındığı ve çevresinde sevilen biri olduğu öğrenilirken, yaşanan üzücü olay mahallede ve okul camiasında derin bir üzüntü yarattı.