Edinilen bilgilere göre, Samsun yönüne ilerleyen 19 ABT 578 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı.
Savrulan Araç Ağaçlık Alanda Durabildi
Henüz nedeni netleşmeyen bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, çarpmanın etkisiyle aracın savrulmasına engel olamadı. Bariyerleri aşan otomobil, yol kenarındaki ağaçlık alanda durarak daha büyük bir kazanın önüne geçti.
Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi
Kazayı fark eden çevredeki sürücüler, vakit kaybetmeden durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletti. İhbar üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Yaralanan sürücü Sabri Ö. ile yanında bulunan Erol Y., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Ekipler Soruşturma Başlattı
Hasar gören araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, polis ekipleri kazanın kesin sebebini belirlemek için çalışma başlattı.