Bartın’da motosiklet ile Kastamonu plakalı otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Hastane Kavşağında Korkutan Çarpışma
Kaza, Bartın’ın Çaydüzü Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki hastane kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ulus’tan Bartın yönüne seyir halinde olan Y.D.G. (16) idaresindeki 74 ABF 706 plakalı motosiklet, hastane istikametinden çıkan Yakup Marıl (68) yönetimindeki 37 ACN 253 plakalı otomobille çarpıştı.

3 Kişi Ağır Yaralandı
Şiddetli çarpışma sonucu otomobil sürücüsü Yakup Marıl ile motosiklet sürücüsü Y.D.G. ve arkasında yolcu olarak bulunan Ç.B. ağır yaralandı. Kazanın etkisiyle yaralılara ait ayakkabıların yola savrulduğu görüldü. Ayrıca çarpışma nedeniyle çevredeki trafik levhalarında da hasar oluştu.

“İşe Yetişmek İçin Hızlı Gidiyorlardı” İddiası
Kazaya karışan motosiklette bulunan Y.D.G. ve Ç.B.’nin oto sanayide çalıştıkları ve işe yetişmek için hız yaptıkları öne sürüldü.
Yaralıların Durumu Kritik
Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralı gençlerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı
Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin detaylı inceleme başlattı.





