Düzce’de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda evinin bir bölümüne özel iklimlendirme sistemi kurarak yasadışı kenevir yetiştirdiği belirlenen şahıs gözaltına alındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Beyköy beldesinde yaşayan M.U. isimli şahsın yasadışı kenevir ekimi yaptığı ve uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaştı.

Düzce’de Evine Özel Sistem Kurarak Kenevir Yetiştiren Şahıs

Evde Özel Düzenek Kurmuş

Elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelinin evine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda evin bir bölümünün özel iklimlendirme sistemiyle donatıldığı ve burada kenevir yetiştirildiği tespit edildi.

Kenevir ve Gübre Ele Geçirildi

Evde gerçekleştirilen aramalarda 6 kök kenevir bitkisi ile birlikte 3 litre kimyasal gübre ve iklimlendirme sistemine ait çeşitli ekipmanlar ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan M.U. hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı