Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesine bağlı Kaymazlar köyü nüfusuna kayıtlı Vahit Akkaya, tedavi gördüğü Eskişehir’de yaşamını yitirdi.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesi Kaymazlar köyü nüfusuna kayıtlı olan Yaşar oğlu Vahit Akkaya (60), bir süredir tedavi gördüğü Eskişehir’deki hastanede 4 Kasım 2025 tarihinde hayatını kaybetti.
Dört Çocuk Babası Emekli Akkaya, Memleketinde Defnedilecek
Uzun yıllar çeşitli işlerde çalıştıktan sonra emekli olan Vahit Akkaya, çevresinde sevilen, saygı duyulan bir isim olarak biliniyordu. Dört çocuk babası olan Akkaya’nın vefatı, ailesi, akrabaları ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.
Akkaya’nın cenazesi, 6 Kasım 2025 Perşembe günü (bugün) öğle namazına müteakip Kaymazlar köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verilecek.
Kaymazlar Köyü’nde Büyük Üzüntü
Kaymazlar köyünde büyük bir üzüntüye neden olan vefat sonrası, köy halkı Akkaya ailesine taziye ziyaretinde bulunmaya başladı. Ailesi, acılarını paylaşan herkese teşekkür ederek, “Sevgi dolu bir babayı, dost canlısı bir insanı kaybettik” ifadelerini kullandı.





