Kastamonu’da geçmiş yıllarda görev yapmış olan isimlerden Dr. Enis Yeter, mevcut Vali Meftun Dallı’yı makamında ziyaret etti. 1997-2003 yılları arasında Kastamonu Valisi olarak görev yapan Yeter’in ziyareti, kentte samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Kastamonu’nun Geçmiş Valisi, Mevcut Valiyi Ziyaret Etti

Görev süresi boyunca Kastamonu’nun tarihi ve kültürel değerlerine önemli katkılar sunan Dr. Enis Yeter, uzun yıllar sonra Kastamonu Valiliği’ni ziyaret ederek Meftun Dallı ile bir araya geldi. Ziyarette iki isim arasında hem geçmişe dair hatıralar paylaşıldı hem de Kastamonu’nun bugün geldiği nokta üzerine sohbet edildi.

Vali Dallı’dan Teşekkür Mesajı

Enis Yeter Meftun Dallı

Vali Meftun Dallı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Enis Yeter’e teşekkür etti. Dallı, Yeter’in görev yaptığı dönemde şehrin tarihi mirasının korunması, kültürel değerlerin yaşatılması ve turizmin gelişmesi için attığı adımların bugün hâlâ önemini koruduğunu vurguladı.

Kastamonu’nun Tarihi ve Kültürel Mirasına Katkılar

1997-2003 yılları arasında görev yapan Dr. Enis Yeter, Kastamonu’nun tanıtımı ve turizmde öne çıkması için birçok projeye imza atmıştı. Özellikle kentin zengin kültürel mirasının korunması, tarihi yapıların gelecek nesillere aktarılması ve doğal güzelliklerin turizme kazandırılması konusunda öncü çalışmalarıyla hatırlanıyor.

Kaynak: Kastamonu Valiliği