Kastamonu’da güvenlik birimlerinin yürüttüğü çalışma kapsamında gerçekleştirilen operasyon, kentte suçla mücadele konusunda kararlılığın sürdüğünü bir kez daha ortaya koydu. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, madde kullanan ve satan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda materyal ele geçirildi. Operasyon sonunda 6 şüpheli gözaltına alınırken, haklarında adli sürecin başlatıldığı bildirildi.
Yapılan çalışmanın, Kastamonu’da huzur ve güvenliğin korunmasına yönelik sürdürülen denetim ve takiplerin bir parçası olduğu belirtildi. Ele geçirilen materyallerin niteliği ise operasyonun kapsamını gözler önüne serdi.
Operasyonda çok sayıda materyal ele geçirildi
Emniyet ekiplerinin çalışmasında 46,41 gram bonzai, 125 adet sentetik ecza hapı, 1 adet uyuşturucu kullanımında kullanılan cam düzenek, 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ile 2 adet 7,65 mm çapında fişek ele geçirildi.

Emniyet tarafından yapılan bilgilendirmede, “Uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte olup, suç ve suçlularla mücadele çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir.” ifadelerine yer verildi.





