Kastamonulu milli sporcu Hamza Eren Göksu, üçüncü Muaythai Dünya Şampiyonluğunun ardından antrenörü Eldar Elizade ile birlikte KAS-DER Kastamonu Şubesinde ağırlandı. Buluşmanın ardından yazılı bir açıklama yapan Elizade, genç sporcunun eğitim ve spor hayatına katkı sunan KAS-DER yönetimine teşekkür etti.
Elizade, Hamza’nın başarısında ailesinin, antrenörlerinin ve ona inanan herkesin payı olduğunu belirtti. KAS-DER’in desteğinin kendileri için maddi katkının ötesinde bir anlam taşıdığını ifade ederek, bir gencin hedeflerine inanılmasının önemine dikkat çekti.
“Gençlerimizin hayallerine ortak olalım”
Kastamonu Kickboks İl Temsilcisi de olan Elizade, açıklamasında KAS-DER Kastamonu Şube Başkanı Musa Sarsıkoğlu’na ve dernek üyelerine teşekkür ederek şu çağrıyı yaptı: “Gençlerimize sahip çıkalım. Onların hayallerine ortak olalım. Çünkü gençlerimize yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır.”

Antrenörler olarak sporcuları yetiştirmeye devam edeceklerini söyleyen Elizade, gençlerin uluslararası başarı yolculuğunda kurumların, iş insanlarının ve hayırseverlerin desteğine de ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. KAS-DER’in Hamza’ya verdiği desteğin başkalarına da örnek olmasını diledi.
Üçüncü kez dünya şampiyonu olan Hamza Eren Göksu’nun başarısı Kastamonu’da sevinçle karşılanırken Elizade, bu derecede emeği bulunan herkese teşekkür etti.





