Bolu’nun Aşağısoku Mahallesi’nde gece saatlerinde bir çorbacıda çıkan bıçaklı kavga, kısa sürede panik ve alarma neden oldu. Olay, Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki işletmede meydana geldi.
Tartışma Kavgaya Dönüştü
Edinilen bilgilere göre, mekânda iki grup arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü. İş yerinin önüne taşan kavgada yumruk ve tekmelerin kullanıldığı öğrenildi.
Bıçaklı Saldırı: 2 Yaralı
Kavgaya karışan gruptakilerden biri, yanında bulunan bıçakla karşı gruptan iki kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralılar için hemen 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla hastaneye sevk etti.
Polis Geniş Çaplı Soruşturma Başlattı
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Polis, görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak olayın detaylarını araştırıyor.
Vatandaşlar Panik Yaşadı
Kavgayı gören çevre sakinleri kısa süreli panik yaşadı. Polis ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle olay kontrol altına alınırken, vatandaşlar olayın tekrarlanmaması için yetkililerden önlem alınmasını istedi.