Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, beraberindeki sendika heyetiyle birlikte Kastamonu Valisi Meftun Dallı’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede hem sendikal faaliyetler hem de kamu çalışanlarının gündemdeki talepleri ele alındı.

Vali Dallı: “Ziyaretten memnuniyet duydum”

Büro Sen Vali Dallı (1)

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Yusuf Yazgan’a teşekkür etti. Kamu kurumlarında görev yapan çalışanların sorunlarının çözümünde sendikaların önemli bir rol üstlendiğini belirten Vali Dallı, bu tür görüşmelerin iş birliğini güçlendirdiğini ifade etti.

Yazgan’dan birlik ve dayanışma mesajı

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ise Kastamonu’daki kamu çalışanlarının çalışma koşullarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yazgan, sendika olarak çalışanların haklarının korunması ve geliştirilmesi için yürüttükleri faaliyetleri anlatarak, kamu yönetimi ile sürekli iletişim halinde olduklarını vurguladı. Yazgan ayrıca, Büro Memur-Sen’in ülke genelindeki örgütlü yapısıyla kamu görevlilerinin yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi