Karabük’te Cuma Pazarı mevkiinde çıkan bıçaklı kavgada 26 yaşındaki İbrahim Ayvataş yaşamını yitirdi. Olay, Ayvataş ile Bahattin K., Emre E. ve Oğuzhan Ş. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu meydana geldi.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralıları Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan İbrahim Ayvataş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Bahattin K. tedavisinin ardından taburcu edildi.
Son Yolculuğuna Uğurlandı
Hayatını kaybeden İbrahim Ayvataş için Fatih Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Ayvataş’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından cenaze, dualarla Aile Mezarlığı’na defnedildi.
İbrahim Ayvataş’ın Geçmişi ve Olayın Soruşturması
Yaklaşık 2 yıl önce uzman çavuşluğu bıraktığı öğrenilen Ayvataş’ın ölümüne ilişkin olarak gözaltına alınan Emre E. ve Oğuzhan Ş., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.