Karabük’te meydana gelen üzücü olayda, 59 yaşındaki bir vatandaş evinin banyosunda ölü olarak bulundu. Bahçelievler Mahallesi’nde yaşanan olay, yakınlarının durumu fark etmesiyle ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Halit Yurdakul isimli vatandaş duş almak üzere banyoya girdi. Uzun süre banyodan çıkmaması üzerine durumdan şüphelenen yakınları, kontrol etmek için içeri girdiklerinde Yurdakul’u yerde hareketsiz şekilde buldu. Yaşanan panik sonrası vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi.

Temsili Olay Yeri

Sağlık Ekipleri Olay Yerinde Hayatını Kaybettiğini Belirledi

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk incelemede Halit Yurdakul’un yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan ilk değerlendirmelerin ardından polis ekipleri de detaylı inceleme başlattı.

Yurdakul’un ani ölümü, mahallede büyük üzüntüye neden olurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazenin otopsiye gönderilmesine karar verildi.

Cenaze Aracı

Cenaze Otopsi İçin Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Halit Yurdakul’un cenazesi, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılacak otopsi sonucunda ölümün kesin nedeni netlik kazanacak.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, ilk bulgulara göre herhangi bir dış müdahale olup olmadığı yapılacak incelemeler sonrası ortaya çıkacak.

Soruşturma Devam Ediyor

Karabük’te yaşanan bu üzücü olay, ani ölümlerin ne kadar beklenmedik olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Polis ekipleri olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililerden gelecek resmi açıklamalarla birlikte olayın detaylarının netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı