19. Kastamonu Tanıtım Günleri, Ağlı ve diğer ilçelerin kültürel mirasını, yöresel lezzetlerini ve doğal zenginliklerini tanıtarak ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 1

Protokol Üyeleri ve Bakanlar Stantları Ziyaret Etti

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen 19. Kastamonu Tanıtım Günleri kapsamında, Ağlı Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Etkinlikte Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Davut Gül, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu Milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay, önceki dönem Milletvekili Murat Demir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve önceki dönem Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen gibi çok sayıda isim Ağlı standını ziyaret etti.

Ağlı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen 19. Kastamonu Tanıtım Günleri kapsamında standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran... kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 10

Başkan Ergin’den Katılımcılara Teşekkür

Ağlı Belediye Başkanı Bülent Ergin, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “İlçemizin tanıtımına katkı sağlayan, hemşehrilerimizle bir araya gelmemize vesile olan bu anlamlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımızı sunarız. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Kas-Der Genel Başkanı Rahmi Sezer ve yönetimine de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 4

Ağlı’nın Tanıtımına Katkı Sağladı

Kastamonu Tanıtım Günleri, Ağlı ilçesinin kültürel değerlerinin, yöresel ürünlerinin ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasına önemli katkı sağladı. Etkinlik boyunca Ağlı standı ziyaretçilerden yoğun ilgi görürken, belediye yetkilileri ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için büyük gayret gösterdi.

Öte yandan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Davut Gül, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu Milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay, önceki dönem Milletvekili Murat Demir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, önceki dönem Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, önceki dönem Üsküdar Belediyesi Meclis Başkan Vekili Esat Kalay ve diğer protokol üyeleri, fuar alanında yer alan tüm ilçe stantlarını tek tek ziyaret ederek belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Kastamonu’nun her ilçesinin yöresel ürünleri, kültürel zenginlikleri ve el emeği ürünleriyle öne çıktığı etkinlikte, hemşehriler arasında birlik ve dayanışma duygusu pekişti.

Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 12Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 9Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 7Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 8Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 6Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 5Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 2Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu 3Bakanlar, Valiler, Milletvekilleri Ve Başkanları Kastamonu Buluşturdu

Kaynak: Haber Merkezi