Anahtar Parti’de Tosya İlçe Başkanlığı görevi için yeni isim belli oldu. Anahtar Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Tosya İlçe Başkanlığına Rasim Danacı’nın atandığı duyuruldu.
Yeni görevlendirmenin hem Tosya hem de parti teşkilatı için hayırlı olması temenni edilirken, Danacı’ya yeni görevinde başarı dilekleri iletildi. İlçe teşkilatındaki bu atamanın ardından gözler, Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun Kastamonu programına çevrildi.
Rasim Danacı’ya yeni görevinde başarı dileği
Anahtar Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rasim Danacı’nın Tosya İlçe Başkanı olarak görevlendirildiği bildirildi. Açıklamada, atamanın teşkilat çalışmaları açısından önemli bir adım olduğu belirtilerek, Danacı’ya başarı temennisinde bulunuldu.
Tosya’da teşkilat faaliyetlerinin yeni dönemde Rasim Danacı başkanlığında sürdürüleceği ifade edildi.
Yavuz Ağıralioğlu Kastamonu’da vatandaşlarla buluşacak
Anahtar Parti Tosya İlçe Başkanlığı, Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun 9 Mayıs Cumartesi günü Kastamonu’da vatandaşlarla bir araya geleceğini duyurdu.
Program kapsamında saat 13.00’te Kuzeykent’te bulunan Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda halk buluşması düzenlenecek. Ardından saat 16.00’da Nasrullah Meydanı karşısındaki parti binasının açılışı yapılacak.
Anahtar Parti Tosya İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, programa tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.
İlgili Haber:
Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu, Kastamonu'ya geliyor





