Kastamonu Taşköprü’de Ramazan akşamının bereketi bu kez çarşı esnafıyla paylaşıldı. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın da yer aldığı AK Parti heyeti, ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak hem vatandaşlarla sohbet etti hem de iş yeri sahiplerine hayırlı işler diledi. Ziyaret boyunca Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ruhuna vurgu yapılırken, ilçenin gündemine dair değerlendirmeler de yapıldı.

Ziyarete Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Harun Çelik, önceki dönem Kastamonu Milletvekili ve Taşköprülü hemşehrimiz Metin Çelik, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Tuncay Kendiroğlu, AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Çınar katıldı. Heyet, iş yerlerini tek tek gezerek esnafın talep ve önerilerini dinledi, Ramazan akşamında kapılarını açan işletmelere iyi dileklerini iletti.

“Hayırlı iftarlar diledik”
Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti MKYK Üyemiz Sn. Harun Çelik, AK Parti İl Başkanımız Sn. Ahmet Sevgilioğlu, İlçe Başkanımız Sn. Tuncay Kendiroğlu ve parti yönetimimizle birlikte hemşehrilerimizi ziyaret ederek hayırlı iftarlar diledik. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ve bereketli iftarlar dilerim.”

“Ramazan iklimini birlikte teneffüs ettik”
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu ise Taşköprü’deki atmosferi ve yapılan istişareleri şu sözlerle aktardı:
“Ramazan’ın İklimi | TAŞKÖPRÜ
Taşköprü’de bu akşam, samimiyetini insanından alan, bereketini kadim toprağından taşıyan bir Ramazan iklimini birlikte teneffüs ettik. Zira bir olmak, omuz omuza durmak; bu milletin en köklü hasletidir. MKYK Üyemiz Sn. Harun Çelik, İlçe Başkanımız Tuncay Kendiroğlu, İGM üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte AK Belediyemizin bayrağını taşıyan İlçe Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Arslan ile ilçemizde yürütülen çalışmaları kapsamlı şekilde değerlendirdik; Taşköprü’müzün yarınlarına dair ortak irademizi ve istişare zeminimizi daha da güçlendirdik.
Ardından Tarihi Taşköprü’müzün gölgesinde esnafımızın kapısını çalıp kıymetli hemşehrilerimize hayırlı iftarlar dileyerek bu mübarek akşamı selamla, muhabbetle ve gönül sıcaklığıyla tamamladık.”

Ziyaret, esnaf ve vatandaşlarla kurulan sohbetlerin ardından iyi dileklerle tamamlandı.






