AK Parti Taşköprü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Taşköprü’de yapılan toplantıda, teşkilat çalışmaları ele alınırken önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası da masaya yatırıldı.
Toplantıya parti yöneticileri, ilçe teşkilatı üyeleri ve partililer katılım sağladı. Organizasyon, birlik ve beraberlik vurgusunun ön plana çıktığı bir ortamda gerçekleşti.

İl Başkanı ve Milletvekillerinden Tebrik Ziyareti
Toplantının ardından AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu ile Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekçi ile partililer, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Tuncay Kendiroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette yeni dönemin hayırlı olması temennileri dile getirildi.
Heyet, ilçe teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederken, Taşköprü’de yürütülen siyasi faaliyetlerin önemine dikkat çekti. Ziyaret sırasında teşkilatın mevcut durumu, hedefleri ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
“Birlik İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz” Mesajı

Ziyarette konuşan AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Tuncay Kendiroğlu, kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek, Taşköprü’de parti çalışmalarını daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti. Kendiroğlu, teşkilatın sahada aktif olacağını ve vatandaşlarla birebir temasın artırılacağını vurguladı.
İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu ise, teşkilatların uyum içinde çalışmasının başarı açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, Taşköprü teşkilatının bu anlamda örnek bir yapı sergilediğini dile getirdi.





