Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Yiğit Küçükali ve beraberindeki gençlik kolları heyetini belediyede ağırladı. Gerçekleşen ziyarette gençliğin önemi ve geleceğe yönelik çalışmalar vurgulandı.

AK Parti heyeti Taşköprü Belediyesinde ağırlandı

AK Parti MKYK Üyesi Yiğit Küçükali, AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Taşköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Güneş, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arslan, gençlerin enerjisi ve heyecanının geleceğe yönelik çalışmalarda önemli olduğunu ifade etti.

Ak Parti Mkyk Üyesi Küçükali Taşköprü Belediyesinde Ağırlandı! (1)

Başkan Arslan'dan gençlik vurgusu

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Gençliğimizle Birlikte, Geleceğe Emin Adımlarla!

AK Parti MKYK Üyemiz Sn. Yiğit Küçükali, AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. İbrahim Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Taşköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Halil Güneş’i belediyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. Gençliğimizin enerjisi ve heyecanıyla geleceğe emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Nazik ziyaretleri ve kıymetli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum."

Ziyaret, Başkan Arslan'ın heyete teşekkürlerini iletmesiyle sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi