Gümüşhane’de 28 yaşındaki bir askeri personel, apartmanın bodrum katında ağır yaralı halde bulunmasının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay Gece Saatlerinde Meydana Geldi

Olay, gece saatlerinde İnönü Mahallesi 15 Şubat Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın bodrum katında yaşandı. Edinilen bilgilere göre askeri personel A.C.S. (28), henüz belirlenemeyen bir nedenle bodrum katta beylik tabancasıyla kendini vurdu.

Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.C.S., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen askeri personelin ölümü, yakınlarını ve çevresini yasa boğdu.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Acı Olay! Apartman Bodrumunda Ağır Yaralı Bulundu Askeri Personel Yaşamına Son Verdi! 88888888888888

Kaynak: İhlas Haber Ajansı