Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü öncülüğünde, KRONOSPAN Orman Ürünleri A.Ş. katkılarıyla hayata geçirilen “Hayata Renk Verelim” sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, il merkezi ve ilçelerde eğitim gören 853 öğrenci bilgilendirildi.

853 Öğrenci 'Hayata Renk Verelim' Projesi Ile Bilinçlendi 7

Farkındalık Kazandırıldı

Projede öğrencilere, temel güvenlik kuralları, güvenli internet kullanımı, siber suç ve siber zorbalık, sosyal medya bağımlılığı gibi kritik konular hakkında farkındalık kazandırıldı.

853 Öğrenci 'Hayata Renk Verelim' Projesi Ile Bilinçlendi 8

Sosyal Gelişimlerine Katkı Sağlandı

Eğitim sonunda öğrencilere okuma setleri ve kırtasiye malzemeleri hediye edilerek, hem öğrenme süreçlerine hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlandı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, projenin gençlerin bilinçli ve güvenli bir şekilde dijital dünyayı kullanmalarına katkıda bulunduğunu vurguladı.

853 Öğrenci 'Hayata Renk Verelim' Projesi Ile Bilinçlendi 6853 Öğrenci 'Hayata Renk Verelim' Projesi Ile Bilinçlendi 3853 Öğrenci 'Hayata Renk Verelim' Projesi Ile Bilinçlendi 4853 Öğrenci 'Hayata Renk Verelim' Projesi Ile Bilinçlendi853 Öğrenci 'Hayata Renk Verelim' Projesi Ile Bilinçlendi 1853 Öğrenci 'Hayata Renk Verelim' Projesi Ile Bilinçlendi 2853 Öğrenci 'Hayata Renk Verelim' Projesi Ile Bilinçlendi 22

Kaynak: Haber Merkezi