Ordu’nun Fatsa ilçesinde aile içinde yaşanan arazi anlaşmazlığı kanlı bitti. İddiaya göre, uzun süredir husumetli olduğu ağabeyi ve ailesiyle tartışan M. Gülen, çıkan kavganın ardından tabancayla ateş açtı. Olayda ağabey Mehmet Gülen, yengesi Emine Gülen ve yeğeni Resul Gülen hayatını kaybetti. Cinayetin ardından kaçan şüpheli, bir gün sonra polise teslim oldu.

Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü

Olay, Fatsa ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M. Gülen, ağabeyi Mehmet Gülen ve ailesinin bulunduğu iş yerine araçla geldi. Taraflar arasında arazi meselesi nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında M. Gülen’in yanında bulunan tabancayla ağabeyi Mehmet Gülen’e, yengesi Emine Gülen’e ve yeğeni Resul Gülen’e ateş ettiği öne sürüldü. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yeğeni olay yerinde, ağabeyi ve yengesi hastanede hayatını kaybetti

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Resul Gülen’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Mehmet Gülen ve eşi Emine Gülen ise Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak çift, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yer Meselesi Kanlı Bitti Aynı Aileden 3 Kişi Öldürüldü (1)

Olayın ardından kaçan M. Gülen’in yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde taraflar arasında kavga yaşandığı, kardeşlerin ikisinde de tabanca bulunduğu görüldü.

Şüpheli bir gün sonra emniyete gitti

Polis ekiplerinin arama çalışmaları sürerken, şüpheli M. Gülen olaydan bir gün sonra emniyet birimlerine giderek teslim oldu. Şüphelinin emekli imam olduğu öğrenildi.

Üç kişinin hayatını kaybettiği aile faciasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haber:

Yer meselesi kanlı bitti: Aynı aileden 3 kişi öldürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı